Panta rhei betekent alles stroomt of alles is in beweging.
Hiermee wordt verwezen naar de gedachte van Heraclitus dat alles in deze wereld steeds in verandering is: "Men kan niet tweemaal in dezelfde rivier stappen, want het is steeds weer vers water dat u tegemoet stroomt."
vrijdag 31 mei 2013
Vanaf heden: mijn facebookberichten(op verzoek) :)
Heb je ook rabarber in de tuin, hier staat een lekker en ook nog gezond recept..ik ga het proberen. En ik zie dat in oktober het 2e kookboek van Rineke Dijkinga uitkomt (hebbe hebbe) Je kunt natuurlijk ook rabarber in de winkel kopen :))
Rabarber ;-( Maar je hebt vast massa's recepten die ik wel lekker vind. Facebook...ik zit er nog steeds niet op. Aan de ene kant denk ik dat ik iets mis, als ik aan de andere kant zie hoeveel tijd erin gaat zitten om alles van iedereen te volgen...Ik ben er nog niet uit. Fijn weekend! Liefs Kakel
Wat lief van je, Margreet. :) Ze gebruiken alleen maar gezonde ingrediënten in de taart, zag ik. Ik moet bekennen dat ik rabarber uit een potje eet, niet zo gezond als de taart. ;) Goed nieuws, dat nieuwe kookboek. :)
Nou wat leuk dat jullie hier massaal reageren :) Dat had ik niet verwacht. Rabarber kan lekker zijn met stukjes banaan of aardbeien en natuurlijk toch wel ook suiker, anders vind ik het ook te zuur. Ik reageer op blogs dus nog zelden tegenwoordig, dat vind ik dus veel meer tijd kosten dan op FaceBook. En ja dan krijg je zelf ook minder volgers, zo gaat dat..
Tja, dan zal het hier op den duur wel afgelopen zijn. Jammer. Helaas gaan de vluchtige media steeds meer voor. Misschien heeft de blog zijn langste tijd wel gehad.Dan ga ik weer gewoon in Word schrijven.
Jij noemt het steeds vluchtig Plato, ik vind dat niet terecht, FB is in mijn ogen niet vluchtiger dan dit bloggen. Voor jou ligt het misschien anders omdat jij verhalen publiceert, dat doe je niet op FB, maar je kunt er wel een link opzetten naar je blog, doet Novie ook weleens.
Kijk, dat is aardig. Facebook via weblog thuisgestuurd. Rabarber is trouwens heerlijk.
BeantwoordenVerwijderenAch, ik ben de minste niet he :pp
BeantwoordenVerwijderenRabarber ;-( Maar je hebt vast massa's recepten die ik wel lekker vind. Facebook...ik zit er nog steeds niet op. Aan de ene kant denk ik dat ik iets mis, als ik aan de andere kant zie hoeveel tijd erin gaat zitten om alles van iedereen te volgen...Ik ben er nog niet uit.
BeantwoordenVerwijderenFijn weekend! Liefs
Kakel
Wat lief van je, Margreet. :)
BeantwoordenVerwijderenZe gebruiken alleen maar gezonde ingrediënten in de taart, zag ik.
Ik moet bekennen dat ik rabarber uit een potje eet, niet zo gezond als de taart. ;)
Goed nieuws, dat nieuwe kookboek. :)
Nou wat leuk dat jullie hier massaal reageren :) Dat had ik niet verwacht.
BeantwoordenVerwijderenRabarber kan lekker zijn met stukjes banaan of aardbeien en natuurlijk toch wel ook suiker, anders vind ik het ook te zuur.
Ik reageer op blogs dus nog zelden tegenwoordig, dat vind ik dus veel meer tijd kosten dan op FaceBook. En ja dan krijg je zelf ook minder volgers, zo gaat dat..
Tja, dan zal het hier op den duur wel afgelopen zijn. Jammer. Helaas gaan de vluchtige media steeds meer voor.
BeantwoordenVerwijderenMisschien heeft de blog zijn langste tijd wel gehad.Dan ga ik weer gewoon in Word schrijven.
Jij noemt het steeds vluchtig Plato, ik vind dat niet terecht, FB is in mijn ogen niet vluchtiger dan dit bloggen.
BeantwoordenVerwijderenVoor jou ligt het misschien anders omdat jij verhalen publiceert, dat doe je niet op FB, maar je kunt er wel een link opzetten naar je blog, doet Novie ook weleens.