vrijdag 31 mei 2013

Vanaf heden: mijn facebookberichten(op verzoek) :)

Heb je ook rabarber in de tuin, hier staat een lekker en ook nog gezond recept..ik ga het proberen. En ik zie dat in oktober het 2e kookboek van Rineke Dijkinga uitkomt (hebbe hebbe)
Je kunt natuurlijk ook rabarber in de winkel kopen :))

7 opmerkingen:

  1. Kijk, dat is aardig. Facebook via weblog thuisgestuurd. Rabarber is trouwens heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Rabarber ;-( Maar je hebt vast massa's recepten die ik wel lekker vind. Facebook...ik zit er nog steeds niet op. Aan de ene kant denk ik dat ik iets mis, als ik aan de andere kant zie hoeveel tijd erin gaat zitten om alles van iedereen te volgen...Ik ben er nog niet uit.
    Fijn weekend! Liefs
    Kakel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat lief van je, Margreet. :)
    Ze gebruiken alleen maar gezonde ingrediƫnten in de taart, zag ik.
    Ik moet bekennen dat ik rabarber uit een potje eet, niet zo gezond als de taart. ;)
    Goed nieuws, dat nieuwe kookboek. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou wat leuk dat jullie hier massaal reageren :) Dat had ik niet verwacht.
    Rabarber kan lekker zijn met stukjes banaan of aardbeien en natuurlijk toch wel ook suiker, anders vind ik het ook te zuur.
    Ik reageer op blogs dus nog zelden tegenwoordig, dat vind ik dus veel meer tijd kosten dan op FaceBook. En ja dan krijg je zelf ook minder volgers, zo gaat dat..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tja, dan zal het hier op den duur wel afgelopen zijn. Jammer. Helaas gaan de vluchtige media steeds meer voor.
    Misschien heeft de blog zijn langste tijd wel gehad.Dan ga ik weer gewoon in Word schrijven.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jij noemt het steeds vluchtig Plato, ik vind dat niet terecht, FB is in mijn ogen niet vluchtiger dan dit bloggen.
    Voor jou ligt het misschien anders omdat jij verhalen publiceert, dat doe je niet op FB, maar je kunt er wel een link opzetten naar je blog, doet Novie ook weleens.

    BeantwoordenVerwijderen