zondag 23 oktober 2011

Wilders= een scheldwoord

"Iemand voor Wilders uitmaken, dat is werkelijk wel de ultime belediging.
Dat hebben ze bij de NS prima begrepen."

Lees de hele column van Nuweira Youskine(Trouw) hier: click

13 opmerkingen:

  1. Wat er precies aan voorafgegaan is, dat de conducteur zo boos werd op de vrouw, weten we niet, maar erg professioneel is het niet.

    De straf heeft volgens mij niets te maken met de woorden 'Geert Wilders', maar met het schreeuwen tegen een ambtenaar in functie.
    Ik vind 6 uur vasthouden wel overdreven trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik kan er geen mening over geven ik was er niet bij, maar ik zou het wel niet leuk vinden zou men mij voor wilders uitmaken?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nee we weten niet hoe het precies gegaan is natuurlijk, ik weet wel dat sommige chauffeurs in bussen minder aardig zijn voor buitenlanders, ik heb eens met kromme tenen in de bus gezeten weet ik nog. Ik had een klacht moeten indienen.
    Ik vond het een leuke column iig.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. de omgangsvormen verwilderen steeds meer tot het onbeschofte aan toe denk ik eigenlijk na het stukje te hebben gelezen.En dan denk ik niet aan G Wilders.
    Als je het met Wilders niet eens bent dan hoef je hem toch niet zo te stigmatiseren.Hij wordt vaak te persoonlijk in het verdomhoekje gezet dat is geen goede ontwikkeling hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben van mening dat hij het daar zelf naar maakt Novie. Grapjes daarover maken mag vind ik. Hij is zelf persoonlijk immers en onbeschoft.
    Jij zegt ook dat de omgangsvormen verWilderen, dat is ook een leuke woordspeling?
    Misschien moet je geen kwaad met kwaad vergelden maar in tegenstelling tot wat hij doet maakt deze mevrouw er humor van.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Haha, ik had niet meteen door dat het ironisch bedoeld was. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Tja, ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat hier weer eens een ambtenaar op zijn strepen is gaan staan. Een beetje goed conducteur had het even rustig uitgepraat. Maar daar was in de kopjes kennelijk geen ruimte meer.

    Korte lontjes... daar hebben we er tegenwoordig genoeg van. Misschien zitten er teveel zware metalen in ons eten.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nou Willie, de laatste alinea's toch zeker wel hoor ;)

    Zware metalen, zou dat het zijn Plato :) Misschien zitten we ook wel te dicht op elkaar, een mens heeft rust nodig af en toe. Conducteurs hebben het tegenwoordig zwaar natuurlijk, dat is zo, maar ik ben zelf ook eens een boeman tegengekomen die mij een boete van 60 euro uitschreef. Zeer onterecht. Ik had de tranen in de ogen van het onrecht wat me werd aangedaan, dat geld kon me minder schelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat ik erg herken is het gebrek aan rust. In treinen, op straat, door de muren van je huis, ja bijna overal is gekakel en gedoe. Soms verlang ik heel erg naar een volledig vrijstaand huis ergens in de rimboe.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ja, rust en stilte hebben we nodig, sommigen kunnen er niet tegen, idioot vind ik dat.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hai Margreet
    bedankt voor je reacties.We hebbben een rustig maar genoeglijke vierig achter de rug van het zestig jarig huwlijk van mijn ouders.
    Ze worden echt kwetsbare mensen....80 jarigen zijn echt mensen van de dag niet waar?
    hoe vergaat het jou?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Is dat woord Wilders, hierboven al een tijdje prominent in beeld, niet teveel eer voor een beroepsmatige onruststoker?

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh ik zie dat Novie ook reageerde, had ik geen bericht van gehad.

    Ja sorry mensen ik ben druk en heb weinig anomo om te loggen, maar ik zal iets anders plaatsen zometeen.

    BeantwoordenVerwijderen