vrijdag 10 augustus 2012

Mijn nieuwste aanwinsten


9 opmerkingen:

  1. Hai Margreet dat kattenbeeldje is genoeglijk om te zien net als het theekopje waarvan het me ook doet denken aan de jaren vijftig en zestig. Mijn kindertijd dus....ach was ik nog maar 7 jaar toen mijn moeder nog groot en sterk was.Mooi plaatje zo samen Margreet.herinnerschatjes?

    groetjes van Novelle

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha Novie, nee ik kocht beide afgelopen donderdag op een festival der verleidingen bij Taarten van Toen in Sleen. Het is een theemuts maar telkens denk ik dat er een echte kat op tafel zit ;)

      Verwijderen
  2. De kat heeft een hele mooie gezichtsuitdrukking. Gezellig beestje, het is geen theemuts he, is het een kussen of een stoffen kat? Mooie mand.
    Zo'n theekopje heb ik ook in de kast staan, ooit gekregen van de kinderen. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wel een theemuts dus Willie, aan de achterkant staat een klein poesje, ik vond em zo schattig. wat grappig dat je ook zo'n kopje hebt :)

      Verwijderen
    2. De vorm en de rozen zijn wel anders bij mijn kopje.

      Verwijderen
    3. oh, ik dacht dat je exact zo eentje had :)

      Verwijderen
  3. Het is werkelijk net een echte. Goed dat je het schreef bij Novie. Een schattig kopje, doet me allemaal denken aan een vriendin die ook altijd zulke arrangementen neerzet. Met haar ging ik lang geleden regelmatig naar rommelmarkten en dan kwamen we heel tevreden met allerlei leuke dingen thuis.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die theemuts lijkt bijna echt. Zo'n kopje doet mij denken aan de bezoeken aan oma. Dan moest je supervoorzichtig zijn want.... je kreeg thee uit het kopje van opa. Oei.
    Mijn moeder had ook van die kopjes. Maar ze hadden allemaal andere schoteltjes. Als er eens een complete kop en schotel op het theemeubeltje stond, dan was dat een wonder.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ja maar die theemuts IS echt Plato :))

    BeantwoordenVerwijderen